PMS gaat in 2016 voluit voor karting.

In 2016 gaat Pauwels Motorsport voluit voor de kart carrière van Kobe. Met een goed gevulde kalender in de mini Max klasse zal het een druk jaar worden voor de PMS familie. Koen schuift daarbij zijn eigen RX plannen opzij…….


Koen heeft voor 2016 zijn eigen RX plannen opgeborgen om voluit te gaan voor Kobe zijn karting. Dus in 2016 geen Koen Pauwels aan de start op rallycross gebied.
Koen is ook nog mede organisator van WRX Mettet en daar komt ook veel bij kijken, zodat er weinig tijd zal overblijven in 2016.
Koen Pauwels:
Zoals het er nu naar uitziet zal ik waarschijnlijk in 2016 niet aan de start komen op rallycrosswedstrijden, of hooguit 1 a 2 wedstrijden naargelang het mij past. Maar momenteel zijn er geen plannen. Alle aandacht gaat in 2016 naar Kobe. Die heeft een rijk gevulde kalender in 2016 en we gaan er vol voor om Kobe naar de top van de karting te loodsen. Dit in samenwerking met Daems Racing en Kobe zijn nieuwe sponsor RUCANOR. Daarnaast heb ik nog de WRX organisatie van Mettet en daar gaat ook veel tijd naartoe, we willen in Mettet een toporganisatie neerzetten.

Onderstaand Kobe zijn kalender voor 2016.