Verslag BMC Kerpen Kobe


Het kan niet elke week prijs zijn…
Afgelopen weekend reed Kobe in het Duitse Kerpen zijn 3e wedstrijd voor het BMC kampioenschap.
Het was een race om snel te vergeten en vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd die evenals plaatsvind in Kerpen ditmaal voor het chrono 2 takt kampioenschap waar kobe momenteel de leiding heeft in het tussen kampioenschap……


Tijdens de eerste 2 heats worstelde Kobe met de afstelling van zijn kart om een goede prestatie te kunnen neerzetten in droge omstandigheden. Door deze problemen raakte Kobe niet verder dan een 5e en 6e plaats.

Dus werd alle hoop gezet op een 3e heat die in regenomstandigheden zou verreden worden, aangezien Kobe in de regen op zijn best is en op glibberige omstandigheden goed voor de dag komt hadden de regengoden net iets teveel van het goede gegeven, Kobe zijn regendans was net iets te hevig en de piste was herschapen in een vijver waar geen doorkomen meer aan was. De sportcommissie besloot dan maar om de race te annuleren omdat de omstandigheden niet veilig genoeg meer waren. Wat een juiste beslissing was trouwens.

Spijtig voor Kobe die een “regenmaster is” maar dit was van het goede teveel.
een wedstrijd om vlug te vergeten dus en verder te kijken naar de volgende die evenals op Kerpen plaatsvind met de ingesteldheid om zoals gewoonlijk met een beker huiswaarts te keren.
Onderstaand een fotoalbum van de wedstrijd in Kerpen