Kobe schittert op BMC Genk !


Kobe Pauwels heeft een prachtige wedstrijd gereden op 3 mei in Genk. Tijdens deze BMC wedstrijd werd Kobe uitgeroepen tot beste rookie en kreeg daarvoor een mooie trofee.
Terwijl papa Koen in het Duitse Hockenheim tussen de andere WRX toppers aan het knokken was voor een semi finale plaats reed Kobe de pannen van het dak in Genk………

Het weekend van 1 mei was een druk weekend voor de PMS familie, Koen reed in het Duitse Hockenheim de WRX wedstrijd en zoon Kobe reed hetzelfde weekend een BMC wedstrijd in Genk.
Voor Koen was het knokken om met de Ford Focus MK2 een semi finale plaats te bemachtigen. Het was wel een primeur om voor het eerst op de Hockenheimring te rijden met de WRX tijdens het DTM weekend. Duizenden toeschouwers konden kennis maken met de rallycross, velen waren aangenaam verrast door de snelheid en het spektakel. Voor Koen liep het niet zoals gehoopt, door enkele kleine tegenslagen kon er geen semi finale afgedwongen worden. Wel het vermelden waard is dat Koen een heatwinst op zijn naam kon schrijven !
Door het missen van de halve finale werd er beslist om de zaterdagavond naar huis terug te keren en Zondag Kobe te gaan vergezellen op de BMC wedstrijd in Genk.
Tijdens die BMC wedstrijd die in de regen werd verreden was Kobe in zijn nopjes. Zonder training vooraf reed Kobe naar een mooie 5e plaats !
En kers op de taart voor de jongste Pauwels was dat hij de beker van beste rookie naar huis mocht mee nemen, TOP Kobe !!
De volgende afspraak voor Koen Pauwels in de WRX wedstrijd in Mettet, een thuiswedstrijd die doorgaat op 16 en 17 mei.
Alle supporters op post dus !
Onderstaand nog wat foto’s van Kobe in actie tijdens de kletsnatte wedstrijd.